Bordsservering. Fullständiga rättigheter

Aziz här, restaurangägare. För en del är jag välkänd, men med tanke på vår nya restaurang i Skegrie är det läge för en presentation om mig och min bakgrund. 
Min första Mamoli öppnades i Trelleborg för 11 år sedan, 2012. Innan dess har jag både arbetat på och drivit egna restauranger…
Jag flyttade till Sverige år 2005 och har sedan barnsben haft stort intresse för mat, det går igenom hela släkten, vi älskar mat. 
Jag började praktisera i Genarp och fick tätt inpå en anställning. Jag fick ganska tidigt bekräftelse för mina insatser och kärlek för min matlagning. Ett år därpå blev jag tillfrågad att gå in som delägare i Nöbelövs Pizzeria, Lund. Där drev vi pizzerian tillsammans och valde ganska snabbt att köpa upp pizzerian och bli ensam ägare.
För mig var det motiverande att bidra till närområdet. Nöbelöv var en liten del i Lund och invånarna uppskattade verkligen tillgången till god mat i närheten.
Året därpå flyttade jag till Smygehamn och öppnade upp en restaurang, då det inte funnits tillgängligt tidigare. Det drevs under en period innan konceptet Mamoli dök fram och öppnades i Trelleborg. 
För oss är Mamoli en plats för dig som vill njuta av goda pizzor och andra rätter, samtidigt som du kan trivas och glädjas av miljön.
För tre år sedan fick jag reda på utbyggnaden av Skegrie och tyckte självklart att det passade bra för att öppna upp vår andra restaurang. Och wow vilket beslut, ni har varit helt fantastiska. Ni får oss verkligen att trivas så tidigt inpå och tack vare er är vi lika glada att öppna upp dörrarna varje dag.

5 snabba med Aziz 
✅Favorithobby? 
Matlagning så klart, finns inget bättre än att servera god mat till nära och kära. 
✅Favoritsport? 
Fotboll! 
✅Favoritlag? 
Argentina/Real Madrid. 
✅Favoriträtt på menyn? 
Planka med ryggbiff och rödvinssås eller Pizza Acapulco. 
✅Dina 3 bästa egenskaper? 
Social/Skojsam, öppensinnig och glädjefull!

Margherita...

Sägs vara den första moderna pizzan och sträcker sig ända tillbaka till år 1889. 
Simpel, men god... 
Varmt välkomna in till oss för ett brett sortiment av pizzor och andra utsökta rätter.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.